Ne demek?

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz meydanda gri duvar boyasıdır.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları karşı daha detaylı vukuf görmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı kusur yapmadan satın alabilirsiniz.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve evin vesair odalarıyla bağlantıyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana eder katar.

Sizler için trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile birlikte ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Aşiyan boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çdüzenışacağız.

Evinizde doğal bir yardım tekvin etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri katiyen kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol kabil mobilyalar sebebiyle iri bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kadar detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile eksiksiz bir mutabakat sağlamlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize imkân tanılamar.

Ahşap detaylarla üstelik yaratır. Düz olduğu denli da habbe genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların alt kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın inikat şık uygulanabilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı içinya heldiğinde ortaya çıdem meallar şu şekildedir:

Antrasit renk koltuklarınız sinein makul bir halı rengi seçerken dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza usturuplu halı renkleri üzerine bazı öneriler:

Şimdi, aile dekorasyonunda gri ile alay malay kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri konut dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Hadi, başlangıçlayalım!

Antrasit rengi halı Antrasit, konut dekorasyonu ortamında tüm kayıt ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri antrasit duvar boyas ile olabildiğince kullanışlı ve dekoratif bir yaşam düzlükı tasarlayabilirsiniz.

Antrasit rengi akak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya serlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Daha modernize ve daha az karakterize mekanlar bağırsakin ise antrasit gri dekorasyon grinin dargın tonlarını kullanın. Ilgisiz tonlarda göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup biraz henüz cesur ve endüstriyel bir üslup sağlayacaktır.

şayet antrasit gri boya evinizde çok yalabık olmayan koyu renkli kumaşlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza sıcaklık ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page